The one design is in your head

Както вече стана ясно, тези дни (да се разбира последния месец) имах много неща на главата. Основно – писане на дипломна работа и подготовка за защита, допълнени от явяване на сериозен изпит с много учене (явих се на 28-ми, ще се похваля после, ако резултатът е добър) и необходимостта да превеждам, както и задачата да не умра от нерви покрай всичко това. Съвсем логично прекарах голяма част от времето в бродиране и браузене на необятните простори на нета на тема гоблени :)

И така, имам да се хваля с червеношийка:

Robin

Това беше вторият гоблен, който си купих заедно с овцата, и официално е третото ми завършено нещо :) Малко ме поизмъчи, оказа се не чак толкова бързо и лесно, но резултатът ми харесва, птичката е като жива :) Снимката ще се ъпдейтва, на тази не е съвсем завършена. Сложих нова снимка, птичката вече гледа с бяла точица :)

А днес завърших кокошката, пореден номер 4 в списъка:

Little chicken, известна още като Кокошката

Много са приятни тези миниатюрки и бързо стават. По-хубавото е, че благодарение на me husband си имам всичките (разкошен подарък беше…) и само си чакат реда.

Междувременно открих прекрасен торент с огромен брой схеми на Golden Kite, така че върховните ми мечти станаха една идея по-достижими (всъщност имам намерение да си поръчам схемите законно един ден, но сега поне имам възможност предварително да видя какво представляват). За сметка на това към списъка на мечтите се прибавиха 7-8 от гоблените на Maia на японска тематика (разкошни неща в стилистиката на японското изкуство, другите фирми нямат такива). Струват по около 70 лв. единия, така че разорението все още си е на дневен ред и е дори по-скорошно :)

Междувременно пропуснах да пиша за концертите, на които ходихме: видяхме In Flames (перфектна организация, зала Деница се оказа добра) и Sabaton и Hammerfall (много приятен концерт, макар че изпуснахме Bloodbound заради идиотията да не пуснат публиката навреме; разсипах се от кашлица заради цигарите в залата, но си струваше), пропуснахме Pain, но благодарение на me husband си имаме билети за Nanowar of Steel (номера 68 и 69, на това му казвам символизъм, били са предназначени за нас).

Advertisements

Comments on: "Отчет на гобленска тематика" (3)

  1. Кристина said:

    Гибли, здравей!
    Бих искала да те питам нещо по един „журналистически“ :) въпрос, така че би ли ми писила на мейла, който другите не виждат, но ти (предполагам) виждаш? Поздрави

  2. таня said:

    гобленът е невероятен, никога не съм срещала този модел, би ли ми написала как точно се казва и коя е фирмата производител, бих искала и аз да го ушия

  3. Фирмата е Lanarte, а моделът се казва Robin :) Животните са на същата фирма.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

Облак от етикети

%d bloggers like this: