The one design is in your head

Чета на три езика и имам достъп до най-съвършения информационен източник, какъвто е нетът, и въпреки това предпочитам да не знам как точно светът отива по дяволите. Не искам да знам. Искам на самотен остров.
:(

Advertisements

Comments on: "Заравяне на главата в пясъка" (5)

  1. Не унивай, me lass.

  2. Мдам… Изпадали сме ние в такива настроения. А иначе медиите ни работят услено в ползва на създаване на последните – само терор и ужаси и безкрайна криминална хроника… Че и парите по европейска линия, ма то това, защото европейците са гаднярите, не нашите свръхмъдри и всевишни управляващи…

  3. Този път бяха убитият от пребиване студент + убитото момче в Гърция + битият фотограф пак там + едни агресивни и тъпи неонацисти… Вече взе да ми минава, но наистина понякога ми е много трудно да се справя с всичко това, чудя се как го правят хората. Благодаря за насърчителните думи :)

  4. Наистина не може да не си съпричастен и да не боледуваш от случващото се, но е много важно също да успееш да се съхраниш и да не изперкаш от все по-натежаващата ситуация. Важното е да запазиш трезв разума си.

    Миналата година аз се чувствах в подобно безпомощно състояние по повод унищожаването на природата ни. Да, ходих по протести и това не помогна нито на природата, нито на мен. Затова си зарових главата в пясъка като изключих интернета, телевизиите и другите медии за 3 месеца.

  5. Всеки път хем осъзнавам, че не е правилно да се изолирам, защото накрая ще се озова в мой си свят, хем не мога да намеря друг изход и решение. Но трезвият разум е добра цел, към която да се стремя :)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Облак от етикети

%d bloggers like this: