The one design is in your head

Ще започна от средата. 12 април беше денят, в който връчвахме наградите на нашето списание за фантастика и фентъзи. По стечение на обстоятелствата ;) това е и денят на космонавтиката, което според мен е най-добрият възможен ден за подобна церемония.

Честно казано, нямам сили да описвам подробно цялата одисея около организирането на тези награди. И това е при положение, че работата всъщност я вършиха други. Вече е безопасно да призная, че в самото начало не харесвах идеята и я смятах за изхвърляне. В процеса на работата обаче нещата взеха да се получават, благодарение на хората от екипа, които вярваха в идеята и се трудеха, за да я осъществят. Накрая вече нямаше мърдане – плодът на всичките тези усилия беше нещо наистина голямо, което за пореден път ми даде повод да се гордея с нашето списание. Предишната седмица-две изживях доста притеснения. Квадратчето с датата в календара символизираше едва ли не деня на страшния съд. Накрая обаче проблемите бяха решени, възможните провали останаха неслучили се и всичко се получи леко. Не от само себе си, разбира се, а благодарение усилията на бая народ, който няма да изреждам поименно :Р и специално на двама души, всеки от които спаси света в последния момент ей така между другото.

Това, което ме накефи много, беше, че хората дойдоха. А наградените казаха някои мъдри и вдъхновяващи неща. Теллалов напомни с какво е свързана датата 12 април и изведнъж се върнах години назад към времето, когато се интересувах много повече от космоса. Русинов говори много сърдечно, Генерала също. Инфодарци бяха много мили. Уви, не успях да остана след приключването на официалната част, но коментарите бяха, че се е получила хубава раздумка.

Калин е записал звука и е дал линк във форума (да е жив и здрав), а ако не изникне някой проблем, би трябвало да имаме и видеозапис. И подробен репортаж, и снимката на Геймън, ахъм. Изобщо, както е модерно да се казва, повече – в броя :Р Хубавото е, че имаше отзвук от „външни“ хора. Имаше и много добри идеи за бъдещата ни дейност. Може обединяването на списанията за подобна инициатива да изглежда утопично, но защо не, наистина?

Advertisements

Comments on: "Впечатления от наградите на Shadowdance" (7)

 1. Мицева said:

  Ти си от екипа на Shadowdance!!! Лелее!!!! Кеф!
  (сигурно звуча като някоя луда фенка… каквата съм си всъщност :P)

 2. Много се радвам да се срещна с почитателка на списанието :) Освен да кажа, че си добре дошла във форума, ако по някаква случайност не го знаеш или имаш резерви към писането там… и че новият брой тъкмо излезе :Р

 3. Мицева said:

  Абе аз даже се бях регистрирала, ама така ине съм писала май.. Не знам защо!
  Новя брой го видях и тия дни ще му видя сметката!

  Желая ви успех!

 4. Благодаря :)

 5. И между другото, не е вярно, че Гибли не е „вършила работата“! Дойде по спешност, както за избирането на наградите, така и за поканите и снима и беше отговорно момиче! Пък!

 6. Хех, добре дошъл :) Така снимах, че нямахме една свястна снимка накрая :/

 7. Това обяснява защо така и не видях една снимка от цялото мероприятие :)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

Облак от етикети

%d bloggers like this: