The one design is in your head

Всички вие, които смятате, че не е нужно да се празнува такъв празник, какво празнувате изобщо освен рождения си ден и Нова година? Любовта не трябвало да се отбелязва само в един ден. Нали и останалите празници са все за отбелязване на нещо, което важи за всеки ден от годината? Празникът бил комерсиализиран. Ами от вас зависи какъв ще е – ако искате, не купувайте нищо, това не пречи на този ден да поздравите любимия си човек и да го поглезите по-специално! Празникът не бил български. И какво, като не сме се сетили първи да отделим специален ден за честване на връзката с любимия човек, да не го правим изобщо ли? Всички, които отричате празника – и когато бяхте влюбени ли мислехте така? Пречат ви вманиачаването по темата и плюшените сърчица? Давайте го по-спокойно, животът е твърде кратък, за да се дразните от такива незначителни неща.

Когато обичаш, всеки ден е празник – вярно е. И не е ли прекрасно, че при това в календара има ден, който отдава дължимото на най-хубавото в живота ни?

Да живее празникът на любовта!

Advertisements

Comments on: "Празник на любовта? О, да!" (6)

 1. Благодаря ти за споделените мисли от „твоя дневник“. Много убедителни думи, даже се чуде дали да не направя EDIT на своята статия?
  bulpete.wordpress.com

 2. Аз пък благодаря за този коментар :)

 3. Танцът на сенките е един прекрасен сайт! Страхотно списание. Зав всичко това стоят високо интелигентни хора с въображение и свежо мислене. Дизайнът е отличен. Давайте все така ghibli И аз наскоро се натъкнах на един интересен сайт може да го погледнете http://strongmind.webs.com Кой ли го е правил? ;)

 4. Радвам се, че ви е харесало списанието :)
  Колкото до линка, аз хакерите обичам да ги гледам на филм, само толкова :)

 5. Моридин said:

  Гиб, чудесни думи! Точно моето виждане за нещата. Аман от клиширан анти-клишизъм..

 6. И на мен ми беше писнал точно в момента, когато го писах това, което доведе до лекия патос. Вече спря да ме дразни толкова (наистина не си струва връзването, по-скоро е жалко и смешно).

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Облак от етикети

%d bloggers like this: