The one design is in your head

Нов монитор

Не знам какво ми щукна, но след като сутринта бе посветена на обикаляне из сексшопове за един подарък, вечерта реших, че сега е моментът да си купя монитор и с Ян се запътихме към Техномаркет. Излязохме оттам с това красотище:

Monitor

Малко ми е голям все още, но ще свикна. Предишният 17-инчов Acer отива при майка ми, която досега се мъчеше с едно CRT, което е от времето, когато купихме 486-цата, някъде в зората на 90-те ще да е било… Малко я изнудих да направим тази комбинация, за да си взема широкоекранен монитор, но не ми е твърде съвестно – така и двете ще сме доволни. А как само изглежда Guild Wars на това нещо… Ех :)

П.П. Можете да ми видите бюрото вкъщи ;)

П.П.П. Сексшопът Liquid на Солунска много ни разочарова. На сайта има от пиле мляко, но действителността се оказа по-различна. Обадих се по телефона да проверя за конкретен модел костюм – казаха ми да, има го в магазина; когато отидохме – имаше не този модел, а други 10-тина в по един екземпляр, за различни размери и дума не можеше да става, а почти всички бяха S, при положение, че ни трябваше по-голям. Веригата Sexwell пък не предлагат точно такива… Блях.

Advertisements

Comments on: "Нов монитор" (3)

  1. Сега ти е голям, но скоро другите ще ти се струват малки. Честито:)

  2. Вчера пазарувах от този магазин за Хелоуин. Не знам как е било през 2007, ама сега беше пълно с костюми – имаше поне 100 модела и всякакви размери. явно има голяма промяна от твоето ходене тогава..

  3. За Ликуид имах в предвид с многото модели в коментара си по-горе – ходих и в Сексуел, но там – трагедия

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Облак от етикети

%d bloggers like this: