The one design is in your head

…и не ви е и хрумвало да попитате ;) Все си мислех, че няма как верижното блогстване да стигне до мен, защото никой не чете този блог, но Лина ни сложи всичките на мушката с привичната си енергичност :)

Доста ще се затрудня да ги измисля тия пет неща. Трябва да разкрия някоя тъмна тайна за себе си, иначе публиката ще остане разочарована… хм. Ще се задоволите с каквото има:

1. Аз съм интроверт с богат вътрешен свят, но за това ще трябва да ми повярвате, защото едва ли ще ви го покажа.

2. Обичам да говоря с цитати (дотук в поста са два). Повечето пъти само аз си ги знам откъде са, дори се случва хората да не разбират какво имам предвид и да ме гледат странно :)

3. Имам нещо като дислексия при печатане – често разменям местата на клавишите в сричките и се получават неща като „то“, когато съм сигурна, че съм написала „от“, например.

4. Мечтая да направя филм. Не нещо голямо и скъпо, просто аматьорски проект, заснет с цифрова камера. Някой ден това може и да стане. (Ян каза да пиша, че тренираме, заснемайки нашето домашно порно, но всъщност това не е вярно. Домашното порно ще бъде самостоятелен филмов проект :Р)

5. Имам добра… кажгоде… обща култура :) Не във всички области, разбира се, но различавам Врубел от Петров-Водкин, за разлика от Ники Кънчев :Р

Та така. Ето, имаше и тъмна тайна (домашното порно), въпреки че може би се поизмъкнах леко от задачата. Но ако дотук не е станало ясно, би трябвало да има и т. 6 – не обичам да говоря за себе си. Никак не обичам да говоря за любимите си неща (кошмар е когато се налага да ревюирам нещо, което ми е харесало). Така че ще трябва да се задоволите с толкова :Р

Няма да каня никого да продължи щафетата. Май не остана блог, незасегнат от лавината, поне от тези, които аз знам :) Който иска да пише, нека се чувства поканен.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Облак от етикети

%d bloggers like this: