The one design is in your head

Бонд. Джеймс Бонд.

„Казино Роял“, по-известен като „новият Бонд“, се оказа наистина добър филм. Не само като жанров филм, а изобщо – нещо, което не мислех, че може да се очаква. Много ми хареса :)
Даже не е работата в отделните елементи, които всичките са добри. Просто всичко си пасва и всичко е както трябва, и има стил. Има го онова прекрасно усещане, когато филмът не те разочарова нито веднъж.
Иначе, аз съм си фенка на Даниъл Крейг още от „Елизабет“ и (мрете тука всички пуристи) той точно ми съответства на представата за истинския Джеймс Бонд. Всичко си му е правилно и най-вече погледът. Има излъчване човекът… Каскадите или иначе казано екшън моментите бяха оригинални, технически изпипани и най-вече идеално балансирани и вплетени в сюжета. А останалото не само пълни окото, но и предлага някакви емоции за съпреживяване (за разлика от последните няколко филма за Бонд, които се бяха превърнали в пародия). Изобщо, връщането към корените е възродило посъсипаната идея. Браво на продуцентите :)

Advertisements

Comments on: "Бонд. Джеймс Бонд." (5)

 1. Уау. Наистина ли ти хареса? Т’ва е един от малкото филми, които с голяма трудност изтърпях. А напоследък не съм особено критична.

 2. Ами да, наистина ми хареса :) При това не съм почитателка на екшъните или Бонд. Просто този филм е (според мен) хубав и му се наслаждавах през цялото време. А на теб наистина ли толкова не ти хареса и кое точно?

 3. Да, тук мартинито си беше разтръскано, а не разклатено, имаше си нормалните, човешки неловки моменти…
  По-симпатичен ми стана някак този герой.
  Обаче ми стана леко смешно…
  Първия от предицата общо взето излезе почти… колко? Десет, петнадесет години след 1-вия филм? Това бие и Междузвездни ;)

 4. N. Bond said:

  Филмът за мен е страхотен и превъзхожда всички останали!
  Даниъл Крейг е идеалният Джеймс Бонд! Невероятен е!
  И само да спомена…Първият филм не излиза 10-15 години след другите от поредицата…защото е сниман през 1953 , а ги снимат въобще филмите от 1962…така, че са повече годинките
  Но има ли значение след като филма е супер?!

 5. kakvi sa kodovete za James Bond

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Облак от етикети

%d bloggers like this: