The one design is in your head

Нова година

Честита нова година :)

За пръв път така не ми се искаше да свършва старата, беше толкова добра. Благодарение на me love.
Самото парти беше подобаващо, дори играхме хоро пред невярващите погледи на сериозните метъл фенове; издържах до сутринта, без да заспя, хапнахме добре, в 12 Волкос наливаше шампанското с по една бутилка във всяка ръка; подаръците бяха много и страхотни, и каква прелест получи Елейн, искам и аз Wolf’s Rain artbook… Но Нибелунгите са точно толкова разкошни, колкото си представях :D Подозирам, че отново се държах не съвем прилично, с много хора не говорих и оставих домакинските задължения изцяло на me husband (въпреки това Andrew ми направи чудесен комплимент като си тръгваха с Клио, а аз се смутих и не успях да му отвърна, съвестно ми е)… Но важното е, че хората си прекараха добре, и дори Термита се появи (с хубава храна при това), а Драгън и девойките му ще ги помним дълго :Р Даже нямаше поражения по офиса и макар да ни отне много време да изчистим, то беше по-скоро от изтощение. Остана храна и пиене за целия китайски народ, но нищо – идат рождените дни.
Трябва да се отдаде заслуженото на Рол (на майка му също) и Алекс за баницата и късметите. Имаше бисери като миналата година, макар да не бяха чак толкова извратени. Падна ми се година без досадници и идиоти, а me husband се оказа пророк и уцели бирата на корем, която преди това измислиха с Алекс. Берик беше възмутен от своя късмет – more yaoi goodness all over the world или нещо подобно – и все уговаряше близнаците да убият Алексис във влака на връщане в замяна на 12 том на Колелото с автограф от Джордан :)

Легнахме си към 8 и нещо, след като изпратихме пловдивчани, станахме към 4 следобед, посъбрахме малко боклук, хапнахме, изпратихме Берик и зачакахме Рол (който звънна с предложение за аниме вечеринка) и народа. Гледането на аниме така и не се осъществи, разделихме се на женска и мъжка компания; ние се отдадохме на клюки и кикот, а оттатък мъжете се занимаваха с рипване на RahXephon и игране на X-men Legends. Все така настрани съм от подмолните течения на взаимоотношенията в малкото ни общество, но си имам приятелки, които да ме осведомяват. Елейн ми показа разкошни снимки на първия изгрев на новата година – нещо невероятно. Иначе бих съжалявала за пропуска, но чрез снимките все едно съм го видяла. Тя се оказа с наклонности за фотограф – снимките от партито са много добри и са наименовани с прекрасно остроумие :) После Рол се наложи да си тръгне, а ние неусетно бяхме въвлечени в музикална лекция на тема добри вокалисти, и успяхме да зарибим Елейн по Fairy Tale на Shaman. Me husband, you are great. Гледах те и ти се радвах.

Времето, което прекарахме заедно, мина толкова естествено и неусетно, че едва сега го възприемам като брой дни. Чувствах се като на втори меден месец. Беше прекрасно. Благодаря ти, me heart :)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

Облак от етикети

%d bloggers like this: